Kalorifer Böceği
Kalorifer Böceği

Kalorifer Böceği

Kalorifer Böceği

Kalorifer Böceği ya da Alman Hamam Böceği, diğer hamam böceklerinden çok daha küçük bir böcek türüdür. Güneydoğu Asya’dan çıktığına inanılan bu hamamböceği türüyle mücadele oldukça zordur. Şehirlerde sıklıkla bulunmakta olup daha çok yaşam alanlarını kendilerine mesken olarak tutar. İlkbahar ve yaz aylarında ortaya çıkarak insan ve evcil hayvan sağlığını tehdit etmektedir. Bu nedenle kalorifer böcekleriyle etkili mücadele son derece önemlidir. Yaşam alanlarındaki kalorifer böceklerinin tehdidini ortadan kaldırmak için uygun ve etkili ilaçlar kullanılması ve düzenli aralıklarla ilaçlama çalışması yapılması gerekmektedir.

Kalorifer Böceğinin Karakteristik Özellikleri Nelerdir?

Oldukça fazla aileye sahip olan kalorifer böceği, birçok özelliği ile dikkat çeken bir türdür. Bu tür böceklerin ön plana çıkan özellikleri genel hatlarıyla şu şekildedir:

  • Yaşam süreleri genellikle 1 yıldır.
  • Bir çift kanatları bulunmakla birlikte genellikle kanatlarını uçmak için kullanmazlar.
  • Ev, restoran, kafe, gıda işletmeleri başta olmak üzere birçok kapalı alanda en çok bulunan böcek türüdür.
  • Nişastalı tatlılar, deri döküntüleri, var olan tüm yiyecek türleriyle beslenmeleri mümkündür.
  • Kalorifer böceklerinin dişisi erkeklerinden çok daha iri olmaktadır.
  • Yaşam alanlarında bulundukları zaman insan sağlığını olumsuz bir şekilde etkiler.

Kalorifer Böceğinin Zararları Neler?

Kalorifer böcekleri insanlara direkt olarak zarar vermez. Fakat yaşam alanlarına yerleşen böcekler, kısa sürede üreyebilir ve ortamın sterilizasyonu olumsuz etkileyebilir. Bunun yanı sıra yiyeceklerle temas etmeleri, gıda güvenirliği açısından da tehlikelidir. Bu nedenle kalorifer böcekleriyle etkili bir şekilde mücadele etmek ve tehdit unsurlarını ortadan kaldırmak oldukça önemlidir.

Lion Light İlaçlama & Pest Kontrol Servisi: Kalorifer Böceği İlaçlamada Yenilikçi Hizmet

Yaşam alanlarındaki kalorifer böceği tehdidini ortadan kaldırmak için profesyonel çalışmalarda bulunan Lion Light İlaçlama & Pest Kontrol Servisi, uzman bir ekibe ve yenilikçi hizmet anlayışına sahiptir. Alanında uzman çalışanlardan oluşan ekibimiz ile birlikte kalorifer böcekleriyle etkili bir şekilde mücadele etmekteyiz.

Kalorifer böceğinin ortamdan uzaklaştırılabilmesi için genel olarak şu adımlar dahilinde çalışmalarda bulunmaktayız:

  • Tehdit altında olan yaşam alanını detaylı bir şekilde analiz ediyoruz.
  • Ortamda bulunan kalorifer böceklerinin tehdit düzeyini belirliyoruz.
  • Gerekli ekipmanları ve ilaçları temin ederek ilaçlama çalışmalarını başlatıyoruz.
  • Tehdit altında olan bütün alanları titizlikle ilaçlıyoruz.
  • Çalışmaların tamamlanması sonrasında gerekli testleri yaparak kalorifer böceği tehdidinin tamamen ortadan kalkıp kalkmadığını tespit ediyoruz.
  • Müşterileri ilaçlama uygulaması ile ilgili bilgilendiriyoruz.

Uluslararası Standartta Hizmet Kalitesi Sizlerle

Lion Light İlaçlama & Pest Kontrol Servisi olarak kalorifer böceği ile etkili mücadelelerimizi uluslararası standardındaki hizmetimiz ile gerçekleştiriyoruz. Sektörü yakından takip ediyor, var olan gelişmeleri ve yenilikleri değerlendiriyoruz. Bunun yanı sıra hizmetimizi, gerçekleşen yeniliklere göre revize ediyor, her zaman müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

Ayrıca müşterilerimizin taleplerini ön planda tutarak bu talepleri en iyi şekilde karşılamak için profesyonel çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kalorifer böceklerinin ortamdaki varlıklarını sonlandırıyor, bunun yanı sıra ilerleyen dönemlerde meydana gelebilecek tehditleri de önlüyoruz.

Yaşam Alanlarındaki Kalorifer Böceği Tehdidinden Kurtulun

Kalorifer böceklerinin neden olduğu sıkıntılar, kaliteli ve konforlu yaşamı doğrudan etkiler. Özellikle ortamda bulunan insan ve evcil hayvan sağlığı, kalorifer böcekleriyle tehdit altına girer. Bu nedenle Lion Light İlaçlama & Pest Kontrol Servisi olarak müşterilerimizin istek ve taleplerini ön planda tutarak yaşam alanlarındaki kalorifer böceklerinin varlığını sonlandırıyoruz.

Hizmetimiz hakkında bilgi almak istiyorsanız, 0 216 413 40 20 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. WhatsApp Bilgi Destek Hattı aracılığıyla iletişim kurabilir, arzu ettiğiniz hizmeti bizlere iletebilirsiniz. Profesyonel ve kurumsal çalışma anlayışıyla her zaman sizlerin yanındayız!

HEMEN TEKLİF ALIN
WhatsApp
Hemen Arayın
Hemen İletişime Geçin

PROFESYONEL İLAÇLAMA ÇÖZÜMLERİ

YAŞAM ALANLARINIZDA İSTENMEYEN MİSAFİRLERE KARŞI SİZLERİ KORUYORUZ.

İLETİŞİM